Despre noi

Viziune

Viziunea MOTOR INVEST este de a realiza și promova proiecte de un real succes la nivel regional, acestea au rolul de a contribui direct la creșterea competitivității firmelor și la dezvoltarea durabilă a societății.


Misiune

Misiunea noastră este de a fi un partener de încredere ce va oferi servicii de consultanță în management pentru dezvoltarea sustenabilă a activității economice. Scopul nostru final este de a adăuga valoare activității clienților noștri , dorim sa dezvoltam relații ce au la bază nevoile celor pe care îi asistăm în realizarea proiectelor specifice.


Valori

  • dezvoltare continuă;
  • consultanță bazată pe nevoi reale;
  • asumarea de șanse reale.

Strategie

Societatea reunește la nivelul anului 2019 un grup de tineri profesioniști specializați în economie, cu experiență în accesarea de fonduri nerambursabile, aceștia dorind să asigure pentru viitori clienți sursele de finanțare necesare în dezvoltarea afacerilor. În ultimii 11 ani, societatea s-a dezvoltat continuu, iar activitatea noastră este cunoscută și recunoscută atât la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia cât și în regiunea Sud Muntenia. Avem convingerea că experiența dobândită dea lungul perioadei 2007-2013, se va dovedi esențială pentru asigurarea succesului clienților noștri și în perioada 2014-2020.


DE CE NOI

Documentațiile realizate sunt personalizate și au in vedere specificul activității pe care solicitantul o desfășoară sau dorește să fie finanțată prin intermediul fondurilor nerambursabile.

Vasta experiență personală a echipei de întocmire a proiectelor poate permite îmbunătățirea ideii de afacere dincolo de cerințele uzuale ale programului de finanțare.

Atuurile societății constau în capacitatea de a identifica cu rapiditate si acuratețe sursele de finanțare nerambursabilă pentru perioada 2014-2020 și stabilirea eligibilității pentru momentul lansării programului de finanțare.

Motor Invest S.R.L. dezvoltă relații cu potențialii clienți prin oferirea unui angajament clar – oportunitatea de accesare va fi fructificată, prin asumarea unor șanse reale.